29.9.2007

Kun oma aivo..

.. on kokoviikkoisen koulutuksen jäljiltä kykenemätön ajattelemaan itse, on hyvä hetki vilkaista, mitä muut kanssakansalaiset kirjoittavat. Tässä enemmän-tai-vähemmän naisellisella otteella tuotettua ajatusvirtaa nykyisistä ja menneistä asioista:

Takkirauta.

En osaa nimetä yhtä parasta artikkelia, mutta silmään sattuivat ainakin nämä: Genetiikka ja memetiikka sekä Uskovaiset ja ateistit. Blog on aikalailla samoilla linjoilla Kansankokonaisuus-blogin kanssa. I like.

via.

-- lot

4 kommenttia:

Ironmistress kirjoitti...

Ruukinmatruuna kiittää.

Ruukinmatruuna käynnisti verbaalisen masuuninsa noin kuukausi sitten henkilökohtaiseksi varaventtiilikseen kypsyttyään ns. kollektiiviseen typeryyteen. Kun intellektuellit kieltäytyvät ajattelemasta rationaalisesti, tällöin insinörttien ja muiden akateemisten amisten on tehtävä se heidän puolestaan.

Onko intellektuelli kirosana vaiko oksimoroni, kas siinäpä pulma.

Anonyymi kirjoitti...

Raiskausilmoitus osoittautui perättömäksi
1.10.2007 11:20
Turkulaisen naisen tekemä raiskausilmoitus on osoittautunut perättömäksi. Nainen ilmoitti syyskuun 9. päivänä, että joukko ulkomaalaisen näköisiä miehiä oli raiskannut hänet Raisiossa aamuyöllä.

Naisen tunnistuksen perusteella poliisi pidätti teosta epäiltynä yhden miehen. Mies vapautettiin, koska hän pystyi todistamaan, ettei ollut väitettynä aikana Raisiossa.

Naista epäillään väärästä ilmiannosta ja perättömästä lausumasta esitutkinnassa. Juttu menee syyteharkintaan.

Tapahtumien kulku selvisi väitetyn raiskauspaikan lähellä sijaitsevan yrityksen valvontakameranauhojen avulla. Nauhoilta näkyi, että miesystävänsä kanssa ravintolasta palaamassa ollut nainen oli vahvan humalan takia kaatuillut ja saanut naarmuja muun muassa polviinsa.

Valvontanauhoista näkyy myös, kun nainen soittaa kännykällä jonnekin erottuaan miesystävästään. Puhelinjäljityksessä selvisi, että hän teki ilmoituksen raiskauksesta. Aluksi nainen ei muistanut kompurointiaan, mutta valvontanauhat nähtyään hän itsekin vakuuttui siitä, ettei raiskausta tapahtunut.

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1441271

sdasfafasd kirjoitti...

Olen tovin miettinyt koska tulee ensimmäinen tuonkaltainen tapaus, yhdysvalloissahan noita tekaistuja syytöksiä lentelee vähän kaikkiin suuntiin, luonnollisesti se alkaa kiinnostamaan mediaa vasta kun musta nainen syyttää laumaa valkoisia miehiä (duke lacrosse). Suomessa homma toimii ainakin toistaiseksi, näin päin. Saisikohan tekaistun syytöksen napsahtaminen paremmanväriselle feministit puhumaan tekaistuista syytöksistä.. ei varmaan. Isien rasistiset asenteet, isien rasistiset asenteet nainen ei ole vastuussa itsestään.

Tällainen toiminta on erittäin ei-toivottua, ja hän vielä "tunnisti" tekijän, ei helvetti.

Anonyymi kirjoitti...

erittain mielenkiintoinen, kiitos