29.11.2008

Alumiinitaivaan toinen vala

Ensin kirjoitti Soppamies:

From: soppamies1966@netti.fi
Originating IP: 91.153.166.142
28. marraskuuta 2008 22:35:59

Oli ehkä hulluutta valita mieheksesi moinen hullu.

Eihän tuollaista hullua jaksa kukaan katella.

[sensuroitu]

Isäntä vaan sit siinä seurailee...

Mutta Musta tuntuu kehuvat tytöt...

Sitten kirjoitti Alumiinitaivas. Tuikean hyvin kirjoitti hän:

En voi muuta sanoa, kuin että voimia Jussille (toivottavasti voin sinutella) ja perheelle. Erityisesti perheelle eli tässä tapauksessa Hilla Halla-aholle: tiedät itse millaisen miehen kanssa olet naimisiin mennyt, ja mekin tiedämme aivan tasan tarkkaan ketä olemme äänestäneet - takaan, että paremmin kuin Minna Sirnöä äänestäneet. Se, että nämä muutamat saatanan tunarit heittävät lokaansa väärin ajattelevan niskaan, on vain ja ainoastaan heidän oma häpeänsä.

Olen muutamastakin asiasta herra Halla-ahon kanssa eri mieltä, mutta se, mitä nyt on tapahtumassa, on törkeää, alhaista, säälittävää ja väärin. Paremmin en osaa sanoa ja kiroilukiintiöni olen jo tämän viestin osalta käyttänyt.

Pelkään pahoin, että pitkällä tähtäimellä Jussista leivotaan se valtakunnan virallinen rasisti, samalla kun SDP ja Kokoomus ottavat vaivihkaa ajamanne tavoitteet käytännön politiikaksi. Tämä olisi toki voitto, mutta Jussin kannalta pyrrhinen voitto: pelkään, että järkevän työpaikan saaminen (ainakin yliopistomaailmasta, sikäli mikäli sitä yhtään tunnen) saattaa olla vaikeaa tämä hullunmyllyn jälkeen.

Minulla ei ole tällä hetkellä paljonkaan valtaa yhtään mihinkään, mutta vannon tämän: tulen muistamaan, miten (hullun)rohkean tempun sananvapauden, valistusajan ihanteiden, ja rationaalisuuden hyväksi olette tehneet. Minussa ei ole ainakaan vielä miestä tulemaan omalla nimelläni asian tueksi, mutta jos vain joskus tulevaisuudessa mitenkään voin teidän tai lastenne asiaa jotenkin edistää, sen tulen tekemään. Takaan tämän: te ette ole yksin.

Tämä on toinen vala mitä olen elämässäni vannonut, ja voin vain vakuuttaa, etten tälläisiä lupaa kevein perustein.

Ja lopuksi vetoomus kaikille muille tämän lukijoile: teidän kannatustanne ei mitata tänään eikä vuonna 2011. Se mitataan sitten, jos Jussi perheineen joutuu hankaluuksiin siitä, mitä hän on sanonut tai mitä hänen on oletettu sanoneen. Käytännössä hän on uhrannut uransa, jotta ajatus Suomesta sen asukkaille kuuluvana valtiona eläisi. Muistakaa tämä.

29. marraskuuta 2008

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vannoin juuri saman valan täällä Lohjalla.

lot kirjoitti...

Kiitos Janne. Minä juuri äsken täällä Espoossa.

Anonyymi kirjoitti...

Helppoa on yhtyä edellisiin. Turussa vannotaan myös.

Dr. Doctor kirjoitti...

Johonkin tähän sen kuuluisan rajan voisi vetää.

lot- loistava paluu, nyt vasta huomasin.

Anonyymi kirjoitti...

Helppo yhtyä näihin mielipiteisiin. Lisää apua "puskista" siis tiedossa tarvittaessa.

Lotta Roti kirjoitti...

Lotta Roti vannoo myös.

Anonyymi kirjoitti...

Paikalla. \o

Anonyymi kirjoitti...

Tommikin vannoo.

Anonyymi kirjoitti...

Viljami ilmoittautuu!

Pasi Turunen kirjoitti...

Mukana myös.
Ei tuollaista ajojahtia ole ansainnut kukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Matti 1. vannoo Oulussa.

Unknown kirjoitti...

Olen ihan oikeasti huolestunut Halla-ahojen turvallisuudesta.

Asiaa ei yhtään paranna se, kun poliisi tulee poliittisella ohjauksella julkisuuteen, rikkoo salassapitovelvollisuuttaan ja julistaa Jussin (etukäteen) edesvastuuttomaksi ja jopa rikolliseksi.

Olemme nähneet ensimmäisen kerran 1970-luvun jälkeen uuden alkuerän poliittisesta ajojahdista ja yhden otuuden Suomesta.

Sitä vastaan pitää taistella - vaikka anonyyminä kuten ma.

Vasarahammer kirjoitti...

Vannotaan.

Lotin paluu rulettaa myös.

Anonyymi kirjoitti...

hep!

Anonyymi kirjoitti...

Kolumbia kuittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jeesuksen opetusten mukaisesti, en vanno mitään, mutta olen jo pitkään kantanyt sydämessäni taakkaa heidän turvallisuutensa puolesta...

Kuukausi sitten sain seuraavanlaisen idean. Voisimme perustaa keräyksen, jonka rahat käytettäisiin suoraan Halla-ahojen turvallisuuden parantamiseen. He voisivat ostaa kuuman linjan johonkin turvapalveluun ja asentaa kotiinsa kaikennäköisiä turvahärpättimiä yms... You name it!

Rahojen hallinta voisi olla suoraan Jussilla, eli periaatteessa Jussin tarvitsisi vain perustaa tili tätä tarkoitusta varten ja julkaista sen numero. Itse olisin valmis laittamaan jonkun kympin kuussa tarkoitukseen...

Mitäs sanotte!

Unknown kirjoitti...

Rahankeräys ei välttämättä ole ratkaisu silloin, kun haluaa taata syntyperäisen suomalaisen koskemattomuuden vuoksi Suomessa.

Siihen tarvitaan muita keinoja. Minun mielestäni kovaääninen vääryyden vastustus on listan ensimmäinen toimenpide.

Valassa olen mukana.

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs nimilistoja täällä kerätään? :)

Tupla-J kirjoitti...

Vannoin.

Tosin minulla ei ole suuremmin ongelmia kertoa nimeäni.

Jukka Aakula kirjoitti...

Kansankokonaisuuskin rikkoi puolen vuoden hiljaisuuden. Jääkö kertaluontoiseksi saa nähdä.

Jukka Aakula kirjoitti...

ja vannomiseen mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kaikille kommentoineille.

Anonyymin idea ei ole kehnoimmasta päästä. Pitää ottaa asia Jussin kanssa puheeksi, kun seuraavan kerran nähdään.

Kansankokonaisuus olkoon tervetullitettu takaisin.

Anonyymi kirjoitti...

\o

Vieraskirjaa kun on lukenut riviltä 75 lähtien niin ei voi enää muuta tehdä. Luulen että H-a:n kodista tulisi turvapalveluiden henkilöstölle kohde, johon mentäisiin tarpeen tullen mielellään ja kovaa. Tämä arvelu on tosin entisestä elämästäni vuosien takaa, mutta en usko että arvot ja henki olisivat niin merkittävästi alan henkilöstön joukossa muuttuneet.

Anonyymi kirjoitti...

Kulkurakki tukee myös Jussi Halla-ahoa.

Jussi vaan ehdolle EU vaaleissa, niin ei tarvitse yliopistopaikkoja kiertää kerjäämässä. Ei sieltä mitään ole luvassa kuitenkaan "väärin" ajattelijalle.

Komissiossa tilanne on toinen ja niillä palkoilla Jussikin voi keskittyä täysillä politiikkaan ja myös ampumaan alas, niitä suomessa usein viljeltyjä "mutta kun EU vaatii" ankkoja.

Kulkurakki on vain tälläinen nimetön rakki, mutta on jo kuitenkin pitempään, netin hämärissä kolutessaan, vienyt myös toivon sanomaa erilaisille palstoille.
Lähinnä kulkurakki kuseskelee rkp:n ja halosen kintuille Iltalehden palstoilla ja luultavasti siellä on myös tämän laivan konemiehiä lapiomassa hiiliä urakalla.

Jussi EU parlamenttii ja valoa kansalle.
Räksyttääpi: Kulkurakki

Anonyymi kirjoitti...

Vili Lehtonen
Vannoo myös,sipoo

Unknown kirjoitti...

Vannottu täälläkin. Helsinki.