20.12.2006

Vastuussa: Satu Hassi

Satu Hassi: "Kehitysmaiden ihmisistä noin puolet on alle-18-vuotiaita. On luonnollista, että ihmisiä pyrkii muualta maailmasta töihin EU:n alueelle, aivan kuten Yhdysvaltoihinkin. Heidät on syytä toivottaa tervetulleiksi, se on oma etumme. Sodan jälkeen syntyneet eurooppalaiset siirtyvät kohta eläkkeelle."

Lähde: Satu Hassin EU-teesi numero 9.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kumpi parempi: harmaantuva Eurooppa vai mustuva Eurooppa?

reino kirjoitti...

Nuorisotyöttömyyshän on vakava ongelma jokaisessa Euroopan maassa. En oikein keksi, että mihin ongelmaan alle 18-vuotiaiden tuominen kehitysmaista Eurooppaan olisi ratkaisu. Tai siis keksin kyllä, mutta jätettäköön ne hommat belgialaisille.

lot kirjoitti...

Kai se ajatus on se, että koskapa pienten lasten hankkiminen, hoitaminen, kasvattaminen ja yhteiskuntakelvottaminen on niin jumalattoman raskas urakka näinä pävinä, niin yritetään sitten mennä sieltä, missä vaiva on pienin ja moraalisäteilyn määrä suurin. Eli unohdetaan kasvattamisen ja yhteiskuntakelvottamisen merkitys ja avataan ovet kaikille kansoille.

Unohtaen samalla mainitsemasi ongelma siitä, että kouluttamattomat nuoret eivät todellakaan ole ensimmäisten palkattavien joukossa. Eivät ole muuten kielitaidottomatkaan.

En keksi kuin kaksi kokonaishumaania väestönsiirtomekanismia kolmansien ja länsimaiden välillä: orpojen adoptoinnin sekä määräaikaisten opiskelupaikkojen myöntämisen. Lorvimaan tuomittujen teinien maahantuonti on mieletöntä ja vaarallista. Kuten olemme voineet jo niin moneen kertaan todeta.

Kami kirjoitti...

Jokaiselle naiselle jolla on 4 lasta 2000 € / kk + lapsilisät! Eiköhän syntyvyys nousisi. Minäkin voisin auttaa paria naista kys. tavoitteen pääsemisessä. Tulisi siitäkin hommasta jälkeenpäin hyvä mieli kerrankin. Eivät ehkä edes haukkuisi kusipääksi ja mulkuksi. Ehkä.

lot kirjoitti...

Kami: ei taida 2000e vielä riittää. Jos/kun haet joskus asuntolainaa, niin siellä kiltti täti budjetoi jokaisen talouden jäsenen kuukausikuluiksi tuon 500e. Ja sen verran sitä tosiaan näyttää kuluvankin. Ja lapsilisäkin on luokkaa satanen per vaahtosammutin. Ei pääsisi neljän lapsosen äiti kovin korskeaan elintasoon vielä ehdottamallasi summalla.

Kami kirjoitti...

Niinjoo, se on niin helppo tosiaan vuntsia että millä summalla sitä itse pärjäisi kuussa. Melko kalliita ovat, kiittämättömät heittiöt. Miten niillä Lestadiolaisilla on varaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs blogi ja hyviä ajatuksia. Kiitos siitä.

Oikeasti minua naurattaa tämä Hassi.

Tyyppi on kolminkertainen maanpetturi:
1. Stalinisti, joka halusi Neuvosto-Suomen.
2. Ministeri, joka ajoi (tarkoituksella) neuvottelemillaan mahdollisimman alhaisilla päästökiintiöillä teollisuuden pois Suomesta. Itä-Eurooppaan, jossa päästöt noin 20-kertaistuivat.
3. Tuo monikulttuurin Suomeen. Hyvästi tämä maa.

Aika vidun sinnikäs ämmä täytyy sanoa...:).