25.9.2006

Blogiavaruus ja maahanmuuttokritiikki

Blogit ovat osoittautuneet erinomaiseksi viestintävälineeksi maahanmuuttokriittisessä keskustelussa. Jussi Halla-Ahon scripta lienee blogeista luetuimpia. Laiva on täynnä jää toki vielä kauas taakse, mutta eilinen 400 päivittäisen kävijän ennätys toki kannustaa jatkamaan valitulla polulla.

Uusia blogejakin on ilmestynyt..

Uusi Viesti -blog kirjoittaa Väinö Valppaan johdolla islamista, maahanmuutosta sekä suomalaisten monikulttuuriuskovaisten pölvästöinnestä.

Kansankokonaisuus on tuore, yhteisöllisyyttä ja yksilöllisyyttä evolutiivisesta näkökulmasta tarkasteleva blogi. Ensimmäiset viestit ennustavat korkeatasoista viestintää jatkossakin. Blogia ylläpitää nimimerkki "Jukka".

.. mutta niinkuin aina, vanhan täytyy väistyä uusien tieltä.

sixteenvolts-blogin vetäjä, tekniikan tohtori Ilkka Kokkarinen meni ilmeisesti liian pitkälle yrittäessään yhtä aikaa kritisoida feminismiliikettä, homoja sekä maahanmuuttoa. Paine kasvoi liian suureksi, hän lopetti kirjoittamisen ainakin toistaiseksi sekä julkaisi laajan itsekritiikin.

Jos Kokkarisen tapauksesta voidaan sen verran ottaa oppia, että ei kannata käydä päin koko muuta maailmaa. On parempi keskittyä yhteen asiaan kerrallaan ja tehdä sitten asiat niin hyvin kuin osaa. Kyse on kuitenkin vain tosiasioiden julkituomisesta, ei sen kummemmasta.

-- lot

Ei kommentteja: