21.11.2006

Aakkosjärjestys

Edellistä tekstiä kirjoittaessani tulin kiinnittäneeksi huomiota erääseen maahanmuuttajia invalidisoivaan ja alistavaan EPÄKOHTAAN. Kyseinen epäkohta piilee siinä, että maahanmuutto-sana alkaa M-kirjaimella - tämän vuoksi maahanmuuttoasiat sijoittuvat aina aakkosjärjestetyn asialistan KESKIVAIHEILLE. Mutta koska kaikkien merkittävien tahojen suulla on todettu, että maahanmuuttoasiat ovat luonteeltaan YKKÖSPRIORITEETTIA, ehdotankin seuraavaa muutosta pantavaksi toimeen välittömin seurauksin:

Suomen kielen aakkosia on muutettava siten, että aakkoset aloitetaan vastaisuudessa M-kirjaimella.

Kun näin toimitaan, maahanmuuttoasiat asettuvat kaikissa listoissa LUONTEVASTI ENSIMMÄISIKSI ja saavat suuren yhteiskunnallisen PAINOARVONSA mukaisen ensiluokkaisen kohtelun. Lisäksi on muistettava, että useat maahanmuuttajien nimet alkavat M-kirjaimella. He saavat ylimääräisenä BONUKSENA etusijan kaikissa jonoissa.

Eli muistakaa siis, Aapo-Anterot ja Aava-Allikit. Te ette ole enää aakkosissa ensimmäisinä. Antakaa kiltisti tilaa Muhammedille ja Maimoonalle. He tulevat ennen teitä.

[EDIT 22:37 - tekstiä jatkettu..]

Mikäli asianlaitoja ei jonkin teknis- tai humanistisluontoisen asian takia saada ripeästi järjesteltyä haluttuun, yllämainittuun tahtomuotoon vaan ajaudutaan viivästyneen onnistumisen tilaan, astuu voimaan KAVALA VARASUUNNITELMA. Se on tässä:

Lakataan kokonaan käyttämästä kirottua M-kirjainta.

Näin toimittaessa maahanmuutto-sana lyhentyy ja epä-ambiguentoituu muotoon: "Aahanuutto". Sanassa ensimmäisinä tönöttävät A-kirjaimet RIITTÄVÄT VARMASTI TAKAAMAAN Aahanuutto-sanalle SILLE KUULUVAN ENSIKSITULO-OIKEUDEN. Edelleen hyötypuoliin voidaan lukea se tosiasia, että koska aahanuutto ei ole mikään oikea sana vaan sosiaalis-semanttinen konstruktio, voidaan sille annettuja merkityksiä MUUTTAA SILMÄNRÄPÄYKSESSÄ, jopa saman virkkeen sisällä.

Näin sellaisesta, joka ei ole mitään, syntyykin kaikki. Aahanuutto saa kaikki mahdolliset merkitykset, ollen samaan aikaan merkitysten ulkopuolella. Se vain on, olematta silti. Kaikki hyvä johtuu siitä, kaikkea pahaa se hylkii.

Ja vaikka siinä kuluisi vuosituhansia, lopulta kansanjoukot tulevat sisäistämään aahanuuton siunauksellisuuden. Kyynelnorot etsivät uomiaan raaimpienkin barbaarien poskilta, kun he vihdoin ymmärtävät aahanuuton syvimmän merkityksen. Sillä aahanuutto on sielunvaelluksen saunakammari, todeksi tullut mystiikka, ruumillistunut runsaudensarvi. Elämä itse.

-- lot

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mmmmmmmm,

Muslimi,
Mekka,
Medina,
Mohamed,
Moskeija,
Maa(ha)nmuutttaja,
Mellakka,
Musta,
Mullah,


joo tämä ei syrji ketään...

Anonyymi kirjoitti...

Allah alkaa A-kirjaimella, siksi aakkoset kelpaavat nykyisellään.

lot kirjoitti...

"Allah alkaa A-kirjaimella"

Mutta arabian kielessä tekstit luetaan oikealta vasemmalle. "Allah" onkin oikeasti "Halla".

Hui kamalaa! Onko Halla-Aho oikeasti Oha-Allah? Onko meitä huijattu?

-- lot

Seppo Lehto kansakunnan valistaja kirjoitti...

Roduista tai niiden mainitsemisesta voitaneen olla montaa mieltä

Eiköhän tuo ole sovjet-tyylistä lain tulkintaa tuo että rodun mainitsemisen perusteella voitaisiin antaa rangaistus ja jopa korottaa muun ns. oletetun rikoksen yhteydessä

Seppo Lehto Tampere

PS: Itse jätin 17.11.2006 rikoshaasteen norsunluurannikkolaista ex-Vihreiden Tampereen hallituksen jäsentä vastaan Tampereen käräjäoikeuteen väkivaltaisista päällekarkauksistaan ymv:sta kun syyttäjä Jouko Nurminen oli jättänyt syyttämättä