1.2.2007

Ensimmäinen vuosi takana

Nyt on sitten bloggattu yksi vuosi. Ja muutama viikko päälle, ensimmäinen postaus tupsahti ei eetteriin vaan ethernetiin 11.1.2006. Ensimmäiset raapustukset eivät kai oikein jaksaneet ketään kiinnostaa, koskapa statistiikkalaskuri näytti pitkään sitkeätä nollaa. Toukokuun puolella alkoi lot-blogin sydänkäyrä osoittaa elonmerkkejä.


Sittemmin hittejä on tullut enemmänkin. Huomattava määrä liikenteestä tulee joko Scriptan, Reinoblogin, Teemu Lahtisen tai Suomi24:n kautta. Tai vaihtoehtoisesti jollain hulvattomalla google-haulla, vaikkapa tällaisilla: "imma chargin mah lazer", "suomi vuonna 2033", "laiva afrikkaan", "hattivatit", "muumit rasismi", "muumilaakson sota" (???), "somalishokki", "suomen fatwa komitea", "7 päivää matti nykänen", "rasismi +uusia ideoita" ja "rasismi on hieno asia".

Joo.

Todettakoon nyt jälleen kerran, että tätä blogia ei ole tehty sen vuoksi, että rasismi olisi hieno asia. Tai siksi, että joku saisi uusia ideoita rasismilleen. Ehkä mielummin juuri siitä päinvastaisesta syystä. Ja vaikka tänne paljon rasismista kirjoitankin, näkisin mielummin maailman sitä ilman. Ehkä ratkaisuehdotukseni Suomen rasismista aiheutuviin ongelmiin vain poikkeavat yleisemmin ehdotettuista siedätyshoitomalleista jonniin verran.

Jatkakaamme.

-- lot

4 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Kiitos kuluneestavuodesta,

Säännöllinen lukija ja kommentoija jo 1/2 vuoden ajan.

Mielestäni blogisi on hyvä yhdistelmä tietoa ja tunnetta...

Kun mediatodellisuus ja todellisuus eivät on joskus epävarma pitääkö yrittää säätää päätä vai maailmaa...

Jatketaan yrityksiä säätää parempi maailma.

Jatkakaa...

lot kirjoitti...

Thänx, doc. Unohdin muuten sitten kokonaan kiittää lukijoita. Ja kun nyt omaa tekstiäni luen, niin tajuan vielä jotkut haukkuneeni. Jos aivoni kykenisi lietsomaan esille häpeäntunteen, nyt olisi siihen hyvä hetki.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kiinnostavista kirjoituksistasi! Samaa rataa eteenpäin!
Terveisin: tuntematon nynny

lot kirjoitti...

Lisää hupaisia hakuja: "äärioikeistolaiset vaaleat naiset"

:)