20.3.2007

Zetorin miehet

Perussuomalaisten vaalivalvojaiset Zetorissa 18.3.2007. Voitonjuhlat. Eivät tällä kertaa Ilkka Sysimetsän alias Frederikin tai Jussi Halla-ahon, Teemu Lahtisen juhlat vaan kenenkäs muun kuin maestro Timo Soinin. Frederik keräsi toiskertalaisena 1207 ääntä, Jussi ensikertalaisena 2209 ääntä, Teemu 710 ääntä, konkari Soini huimat 19690 ääntä.

Onnittelut läpipäässeelle, mielenrauhaa ja sitkeyttä rannallejääneille. Yhteiskuntien rattaat pyörivät hitaasti.4 kommenttia:

Kostaja kirjoitti...

Oliko kovatkin "leikki-natsi" bileet?

Super kirjoitti...

Niin ajatelkaapa sitä! Persut teki kaikkien aikojen ennätystuloksen, eikä Halla-aho silti mennyt läpi!

Siinäpä pohtimista...

lot kirjoitti...

kostajalle: kun en natseja tunne niin en osaa sanoa. huolestuttavaksi touhu meni vasta taksijonossa, kun joku känninen nörtti yritti etuilla kolmea skinheadia. Huutamiseksihan se meni. Ja tönimiseksi - nörttiparka. Poliisit tulivat samalla hetkellä paikalle kun oma taksi kyytiin otti. Mitenköhän lienee äijien käynyt.

Tuossa paikassa näyttää olevan ilmeisen vaarallista etuilla. Muutama vuosi takaperin eräs etuilemisestä huomauttanut sai fataalisti köniinsä. Mamuilta, kuinkas muuten.

superille: haluatko sinä ihan oikeasti, että me ajattelemme ja pohdimme niitä keinoja, joilla seuraavissa vaaleissa menestys olisi parempi?

Kostaja kirjoitti...

Jaa...
Ainakin Halla-aho tunnustautuu leikki-natsiksi:
"Minun laillani ajattelevien, joita voimme konventionaalisesti ja leikillisesti kutsua "nazeiksi", ja "suvaitsevaisten" välille syntyy äärimmäisen harvoin oikeaa keskustelua"