31.5.2007

Arvoitus

Kymmenvuotias törmää paikallaan seisovaan mustaan nuoreen. Yksi kirjoittaa, yksi kuvaa, kahdeksan puhuu, yksi korjaa. Lopulta kaikki on niinkuin ennenkin. Mikä tämä on?

Vastaus: .akiv nesiot neS .anokkiiviksek ällesökky ähek assiralokotua toL

5 kommenttia:

Dr. Doctor kirjoitti...

Nykyisin ei ole korrektia puhua mustista autoista. Auton väri on vain sosiaaalinen konstruktio.

Ja annakun arvaan tämäkin kolari oli ulkomailla valmistetun auton syytä. Jos suomeen ei tutaisi ulkomailla valmistettuja autoja tätäkään kolaria ei olisi tapahtunut.

Anonyymi kirjoitti...

LOT
Tämä on nyt viimeinen varoitus, minkä saat.

http://www.terveysportti.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_a rtikkeli=tes00012

"Suolistotulehdukset
Suolistotulehdukset muodostavat oman ryhmänsä sukupuoliteitse leviävien tautien joukossa. Ne tarttuvat enimmäkseen miesten välisissä sukupuolikontakteissa. Tällä tavoin pystyvät leviämään lähinnä vain sellaiset mikrobit, joita jo varsin pieni infektoiva annos riittää aiheuttamaan tartunnan. Tällaisia suolistotulehduksia ovat ennen kaikkea Shigella-bakteerin (punatauti), kampylobakteerin ja Giardia lamblia -nimisen alkueläimen aiheuttamat tulehdukset. Sukupuolikontaktissa mahdollisia leviämisteitä ovat suora tai välillinen kontakti (esimerkiksi siittimen välittämä) suun ja peräaukon välillä sekä peräaukosta siittimen tai muun kuljettimen, kuten keinopeniksen, välityksellä toisen henkilön peräaukkoon."

Kekke kirjoitti...

Antavatkin tosi hyvän kuvan teistä "paremmista ihmisistä" tällaiset homoseksuaaliset viittaukset halventavassa mielessä.... Ottakaa opiksenne artikulaation taidossa tai kuolkaa pois, paviaanit.

lot kirjoitti...

Doctor: niin, kaikki värit ovat (sosiaalisen konstruktioisuuden lisäksi) pelkkää tylsää sähkömagneettista säteilyä. On kuitenkin huomattava, että musta on värien joukossa erikoistapaus. Musta "väri" syntyy, kun pinta imee kaiken valon heijastamatta mitään takaisinpäin.

Hmm.

Musta autoni "imaisi" kolaroitsijan. Mustat aukot "imevät" lähiplaneettoja. Muut mustat "imevät" euroj.. eikun siis ei mitään.

Anonyymille: Mitä kivaa saan seuraavan varoituksen jälkeen? Terveysportista copypastetetun F65.5-tautiluokkaspeksin-ko?

Dr. Doctor kirjoitti...

http://www.smh.com.au/news/National/Black-cars-in-more-accidents-research/2007/06/08/1181089293907.html

Arvasin.....