22.5.2007

El Mundo

IL tänään: "Espanjalaisissa sanomalehdissä julkaistiin eilen shokeeraavia kuvia Kanarian saarille pyrkineistä afrikkalaissiirtolaisista .. Kuvassa oli ryhmä länsiafrikkalaisia siirtolaisia, jotka olivat kuolleet yrittäessään päästä Kanarian saarille. Siirtolaiset olivat todennäköisesti menehtyneet kylmään, nälkään tai janoon."

Kyse oli El Mundo -lehdestä.

-- lot

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valitettavasti otettu riski realisoitui. Niin voi ikävä kyllä käydä elämässä.

Lähtijöiden on pitänyt tietää, että perille ei välttämättä päästä. Jos eivät ole sitä tienneet vika löytyy matkan organisoijista.

Lennättääkään ko. porukkaa Espanjaa ei voida. Maailmassa on kuusi miljardia ihmistä. Monta miljardia yhtä köyhistä oloista kuin menehtyneet tai jopa köyhemmissä oloissa. Kenelle lippu Eurooppaan tulisi antaa? Kaikille sitä ei voida antaa.

Kekke kirjoitti...

Arvottomat-elokuvaa siteeratakseni: "Surullinen tapaus, sellaista on vapaus"

Nyt olisi Linnake-Euroopan selvän julistamisen paikka. Tällainen vetkuttelu, että toiset saavat kyyhöttää vastaanottokeskuksissa ja toiset poimia tomaatteja, on loppujen lopuksi epäinhimillistä koska tuohon venäläiseen rulettiin osallistutaan aina jos siinä on mahdollisuus saada oleskelulupa, paskaduuni ja paljon uhriuttamissympatioita. Ja se pitää ruumiiden määrän vakiona.