26.5.2007

Terrorist training videos

Videos depict three arab terrorists, who have a combat fighter "Aziz" among their ranks. The videos show bits from the terrorist's life - mortar excercises, detonations, intended acts of terrorism, havoc and mayhem.

Training videos, part one and two.

-- lot

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Osuin sivuillesi ja luin kiinnostuneena kirjoituksia.

Yksi asia jäi vaivaamaan: pidät ilmeisesti omaa valkoista rotuamme moraalisesti parempana ja ylevämpänä - mehän emme sorru joukkoraiskauksiin tai väkivallantekoihin siten kuin nuo pahat maahanmuuttajat, jotka eivät edes Afrikassa osaa elää sovussa keskenään.

Kuitenkin historia on synkkää luettavaa. Valkoiset ovat tehneet järjettömiä väkivallantekoja Afrikassa ja Aasiassa paikalliselle väestölle, toivat asukkaat orjat Yhdysvaltoihin, valtasivat intiaanien maat ja alkoivat sen jälkeen esiintyä demokratian ja vapauden puolustajina ym. ym.

En todellakaan näe, että meillä valkoihoisilla on syytä ylemmyydentunteeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Well, haluatko tulla minulle kotiorjaksi ja hyvittämään valkoista häpeääsi?

Mugabe

Russ kirjoitti...

Tsot tsot.. Afrikassa oli orjuutta ennen valkoista miestä. Ihme kun et ottanut ristiretkiä puheenaiheeksi? Koska ennen kristittyjen miekkasähellyksiä, muslimeilla oli omansa. Ennen valkoista miestä.

Ei historiakaan ole ihan näin yksinkertaista. Mutta tosiaan miten on, haluatko sinä mennä orjaksi Afrikkaan että saataisiin kuten asian itse näet, hieman tilejä tasan?. Älä kuitenkaan sotke meitä muita siihen.

btw. Zimbabwessa meni maatalous ihan retuperälle kun valkoiset häädettiin tiloilta. Etelä-Afrikassa tehtiin sama homma, samalla lopputuloksella.

lot kirjoitti...

Anonyymi,

Kiitokset kommentista. Kirjoitin vastaukseksi uuden blogitekstin. Toivottavasti saat siitä kaipaamasi vastauksen.

Anonyymi kirjoitti...

有什么 有什么网址 有什么新闻 有什么博客 有什么论文
有什么图片 有什么音乐 有什么搜商 有什么帖客 天气预报