8.5.2007

Vastuuvapauslauseke, osa II

Disclaimeria lyhennetty, olennaiset osat kuitenkin säilyttäen. Oli turhaa disclaimata, ettei tarkoita loukata teksteillään ketään. Näin siksi, koska ensinnäkään ketään loukkaamaton teksti on täysin yhdentekevää tekstiä. Toiseksi perusteluksi käyvät John "The Birdman" Bryant:n mietteet:

"Kun ihmiset sanoutuvat vihaisesti irti esittämästäsi kannasta, tiedät puhuneesi totta. Kun poliisit saapuvat luoksesi, tiedät puhuneesi sekä totta että hyvin."

-- lot

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Myönnä pois, että Puumalaisen kampanja on purrut sinuunkin. Pelkäät Puumista, miksi et myönnä sitä julkisesti??

T:Freestyler

lot kirjoitti...

I'll give you this:

Puumalaisen henkilö ei ole pelottava. Mutta se itsetuhoinen ideologia jota hän tavoittelee, on kauhistuttava.

Puumalaisen olemassaolo ei ainakaan vielä estä minua kirjoittamista. Vaikutus on todennäköisesti päinvastainen. Olisi kuitenkin mieletöntä olla ottamatta huomion kirjoittamisen laillisia vaikutuksia.

reino kirjoitti...

Totalitaarinen yhteiskunta rakentuu pitkälti pelkoon ja itsesensuuriin.

Näin se uljas uusi maailma etenee.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustatko OIKEASTI Ellillän kirjoittamaa postausta? Oletko oikeasti samaa mieltä Ellilän kanssa roduista? Minust Ellilän kirjoitus on KAUHEA ja rasistinen, koska siinä ei anneta mustille mitään mahdollisuuksia...

T:Freestyler

OS62 kirjoitti...

Ei mustien mahdollisuudet ole kiinni Ellilästä. Mustien mahdollisuudet ovat kiinni mustista. Toistaiseksi mustat näkevät mahdollisuutensa Euroopassa loisinnassa, ei oman maanosansa kehittämisessä...

lot kirjoitti...

OS62

Niinpä. Toisaalta on myös otettava huomioon, että mustat eivät niin hirveästi välitä muiden mustien mahdollisuuksista. Ainoastaan omistaan. Sama pätee kyllä muunvärisinkiin otuksiin.

Kami kirjoitti...

Veikkaan että tuo Freestylerin reaktio on juuri se mitä Ellilä luultavasti tavoitteli. Jos oikein olen ymmärtänyt, Ellilä ei ole niin typerä että tuollaista tosissaan kirjoittelisi. Kuka tahansa voi alkaa kirjoittamaan juttuja vittuillakseen ja provosoidakseen. Minä tekisin sen heti jos se palvelisi jotain päämäärääni.

Ellilän päämäärästä en tiedä, mutta huomiota hän ainakin sai.

Lisäksi luin lainauksen jossa hän puhui täysin päinvastoin ja totisempaan sävyyn yksilön mahdollisuuksista.

Kami kirjoitti...

Lisäksi, Freestyler (ennenkuin häivyn koneen äärestä, tupakoinnin lopetus ja netti ei aiheuta muuta kuin sanomista.) Oletan että olet sen verran rap-musiikkia kuunnellut jotta ymmärrät provosoinnin merkityksen. Kukaan ei kuuntele jos esität asiasi mahdollisimman siloitellusti ja kierrellen.

Toisekseen Puumalaisen edesottamukset ruokkivat moista tapaa. Kuten lot sanoi, vaikutus on luultavasti päinvastainen. Jopa minäkin olen vittuuntunut asiasta, eikä se edes suoranaisesti kosketa minua.

Vasarahammer kirjoitti...

Puumalainen on voittanut, jos tänne jotain vastuuvapauslausekkeita pitää väsäillä.

Valitettavasti ainoa oikea vastaus kyseiselle henkilölle on pilkata häntä säälimättä. Aineistosta ei ole puutetta.

Puumalainen ei tosin välttämättä toteuta omaa agendaansa vaan takana voi olla muita tahoja, jotka tehtailevat valituksia. Nämä sitten tulevat Puumalaisen pöydälle käsiteltäviksi. Mm. karkkipaperijuttu oli vain yksi tällainen pöydälle tullut asia Puumalaisen omien sanojen mukaan.

lot kirjoitti...

Vasarahammerille: Pyöräilykypärän käyttö ei merkitse sitä ettei voisi ajaa fillarillaan lujaa.

voi selittää.. kirjoitti...

En hämmästyisi vaikka tuo touhutippaa heristelevä Freestyler olisi vaikka, niin, arvatkaapa kuka :D

Anonyymi kirjoitti...

Kai tiesit, että nykyisin näitäkin blogeja voi ilmiantaa Googlelle rasismista??? Ei tarvita Puumalaista ja poliisia sinun blogisi poistamiseen, koska sen voi ilmiantaa bloggerillekin...

T:Freestyler

lot kirjoitti...

Freestyler: Mitä voimakkaammin näitä kirjoituksia vastustetaan, sen ilmeisempää on, että niissä on totuutta.

Ilmoita niille, kelle haluat. Aivan sama minulle. Keskustelu näistä asioista tulee jatkumaan koko minun elinikäni ja pitkälle sen jälkeen. Minä jatkan sitä niin pitkään kuin voin.

Anonyymi kirjoitti...

Niinhän se Hitlerikin sanoi bunkkerissansa ennen kuin ampui itsensä. Mutta mitäpä kävi, Eurooppa on täynnä "ali-ihmisiä" ja me kyykytämme teitä "arjalaisia"... HAHAHAA... Miksi muuten kannatat kuollut natsi-ideologiaa, vaikka se on jo kuollu ja kuopattu???

T:Freestyler

lot kirjoitti...

Ai niinkö se Hitler sanoi? Oikeinko totta? :D

Jos sanoi, niin eipä tainnut olla väärässä - juutalaisten olemassaolo kun näyttää edelleen rassaavan aika montaa ihmistä. Saat yhden arvauksen, keitä nuo "monet ihmiset" ovat.

Kysyit: "Miksi muuten kannatat kuollut natsi-ideologiaa, vaikka se on jo kuollu ja kuopattu???"

Nyt minun kai pitäisi sanoa, että "emmäää oo mikään nazzzi hei, mä oon ihan reilu perheenisukki jol on pörrötohvelit ja kultanennoutaja".

En jaksa. Leikittelen mielummin ajatuksella, että jos olisin, niin silloinhan kys. ideologiaa EI OLTAISI kuoletettu ja kuopatettu. Juu sii, jos ideologialla on yksikin hengissä oleva kannattaja, niin silloin se SINNITELLÄ SÄTKYTTELEE ELOSSA.

Vähän samalla tavalla kuin spämmäyksen ideolgia. Vaikka spämmäys on ajat sitten todettu ihmisiä kiukuttavaksi ja taloudellisesti järjettömäksi ideologiaksi, spämmitulva jatkuu niin pitkään, kun yksikin spämmäri roskaansa suoltaa.

Kami kirjoitti...

Freestyleri on itse oma kritiikkinsä. Ja vieläpä rasisti.