10.7.2007

Manne-tv - nimikilpailu, part II

Manne-tv - nimikilpailun ehdotusten jättöaika on loppunut. Järjestäjät kiittävät kaikkia osallistuneita jo näin etukäteen.

Seuraavaksi kunnianarvoisa Tuomaristo vetäytyy puunkoloonsa pohtimaan tuloksia. Aivokoppien aherrusta pyritään edistämään soittamalla ripiitillä AVS:n Mitä vittua -tietovisaa.

-- lot

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaadin selvitystä miksi sinä levität linkkiä rasistisiin Turnerin päiväkirjoihin? Tiesitkö, että Turnerin päiväkirjat olivat syynä Oklahaman pommi-iskuun? Koska sinun sivusi löytyy googlesta haulla "Turnerin päiväkirjat", niin silloinhan sinulla on linkki kyseisiin päiväkirjoihin, jotka ovat totaalisesti jotain sellaista, mitä Puumalainen ei voisi hyväksyä!

T:Freestyler

Anonyymi kirjoitti...

Eiralla on vain yksi Führer!!!

Kekke kirjoitti...

Eira on siis yhden miehen nainen.

Jos puhut siitä kaupunginosasta, se on "Eirassa"

Anonyymi kirjoitti...

Freestyler, koraani on syyllinen satoihin ja tuhansiin pommi-iskuihin viimeisen kymmenen vuoden aikana ja silti sitä saa levittää vapaasti..

Anonyymi kirjoitti...

"Eirassa" voi olla samanaikaisesti useampikin Führer, jos vaikka Lahden Führer Väinö "AGV" Kuisma ja Turun Führer Olavi "mustalaisruhtinas" Mäenpää tulevat kyläilemään...

...mutta vain yksi on Eiran Führer.

lot kirjoitti...

Käsittääkseni Oklahomassa ei pommitettu poloisia vähemmistöjä, joten Puumiksella ei pitäisi olla asiassa mitään valittamista.