15.7.2007

Nimikilpailu ratkennut

Se on nyt virallista. Manne-tv-nimikilpailun voitti nimimerkki Anonyymi voittoisalla ehdotuksellaan "Kaalelaatikko". Tuomaristo nostaa kaikkia hattujaan osallistujille sekä erityisesti arvoisalle nimimerkki Anonyymille. Voittajalle luovutetaan oheinen kunniakirja.Kunniakirjan vastaanottamisen lailliset vaikutukset

Kunniakirjaa on kohdeltava arvokkaasti, se on ripustettava olohuoneen seinän parhaalle paikalle, mielellään anopin kuvan oikealle puolelle. Kunniakirjaa ei saa luovuttaa eteenpäin, ei liioin myydä, luovuttaa pantiksi, syödä tahi käyttää saunansytykkeenä. Kunniakirjaa kehnosti kohteleva taho on tuomittava kunniakirjan häpäisemisestä isoon sakkoon tahi pitkään ja puuduttavaan pyttytuomioon. Ylimääräisenä nöyryytyksenä lot-blogi tulee julistamaan uuden kilpailun nimeltä Manne-tv-kunniakirjan-häpäisijä-nimikilpailu.


-- lot, lomalta

ps: Kannattaa tutustua myös Kristallipallon Vuoden pöntöin mokutus -äänestykseen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Tällainen peruspunaniska ottaa arvonimen ylpeänä vastaan! Muuten minuun törmää aika ajoin J H-a:n Vieraskirjassa nimimerkillä "Viljami". Odottakaas, kun eukko saa tietää! Hyvää kesää kaikille!

Kekke kirjoitti...

Onnea voittajalle!

Anonyymi kirjoitti...

Kaalelaatikko.. Nerokas sanaleikki kertakaikkiaan ;D