17.1.2006

Nuori algerialaistaustainen muslimityttö

Nuori algerialaistaustainen muslimityttö kysyi kerran netissä: "Mitä Pitäisi Tehdä? Tuntuu vaan pahalta kun koko ajan suomalaiset tulevat rasistisemmiksi ja tuntuu että oma elämä menee koko ajan vaikeammaksi. Mitä mieltä olette tilanteestani...kaipaisin asiallisia kommentteja!"

Vastasin nuorelle algerialaistaustaiselle muslimitytölle näin:

Katso ulos ikkunasta - on pimeää. Ei ole mitään syytä olla tyytyväinen. Päinvastoin. Talvi ja kaamos ovat olemassa siksi, että ihmiset voisivat masentua ajallaan. Vaivu melankoliaan. Kasva kiinni sohvaan.

Älä yritä. Älä tee. Älä ole. Ihmiset vihaavat niitä, jotka yrittävät olla jotain.

Älä vaadi. Tyydy osaasi - niin mekin teemme. Assimiloidu. Asemoi aivosi vapaalle. Antaudu ahdistukselle.

Suomeen sinä olet syntynyt, juntiksi sinä olet kasvava, maalaispitäjän kirkkomaahan sinut tullaan aikanaan hautaamaan.

Tai sitten..

Ala fanittamaan kaikkea länsimaalaista. Muista seurata teeveetä. Usko kaikki, mitä teeveessä sanotaan. Ihaile teevee-tähtiä. Älä kuitenkaan kaikkia. Jos vaalea tukka -> hyvä, jos musta tukka -> paha. Sopivia idoleita ovat kauniit, vahvat, hyvinmenestyneet mahdollisimman nuoret naiset. Juuri sen ikäiset kuin sinä.

Hauku julkisesti turkkilaisia, afgaaneja, algeereita ja atamaaneja. Paheksu muslimien invaasiota Euroopan raja-alueilla. Huuda.

Unohda kaikki, mitä isäsi tai hänen maamiehensä ovat sinulle sormi pystyssä tolkuttaneet. Unohda kaikki, mitä äitisi on sinulle monikulttuurin ihmeistä paasannut. Aikuistu. Itsenäisty. Pyyhi mielestäsi sellainen paikka kuin Algeria.

Revi koraanisi, polta burkhasi. Puraise porsaan potkaa, irvistä imaamille, pidä shahadaa pilkkanasi, pyllistä qiblaan.

Vedä viinaa - salmiakkikossu on parasta. Kiusaa nörttejä, polta ketjussa, varasta. Fuck them all. Hanki oma kämppä, iske basisti, kutekaa kuin niksahtaneet nieriät. Elä.

Ei kommentteja: