19.1.2007

Vastuussa: Minna Sirnö

Minna Sirnö: "Taloudellista siirtolaisuutta on ollut aina ja tulee olemaan niin kauan kuin äärimmäistä köyhyyttä ja rajuja elintasoeroja esiintyy maailmassa .. raudan lyöminen rajalle sekä rajavartioinnin ja pikakäännytysten tehostaminen eivät ole kestäviä ratkaisuja laittomaksi leimattuun maahanmuuttoon."

"Laittomaksi leimattu maahanmuutto on monisyinen ongelma, jota ei voida ratkaista vain EU:n eduksi .. Siksi meidän onkin kysyttävä itseltämme, eikö tehostetun rajavalvonnan rinnalle pitäisi kehittää edes rajoitettuja keinoja lailliseen maahanmuuttoon."

"Monikulttuuristuva Suomi on jo rikkaus. Meidän on vain opittava arvostamaan sitä."

Lähteet: 1, 2

3 kommenttia:

lot kirjoitti...

(poistetun kommentin jättäjälle)

Älä linkitä noita porno-oksennuksia tänne.

Jukka kirjoitti...

Sirniö vuodatti mm. näin:

"Joitakin vuosia sitten Suomi sai yhdenvertaisuuslain, jossa kiellettiin muun muassa sukupuoleen tai etniseen taustaan perustuva syrjintä sekä työmarkkinoilla että viranomaistoiminnassa. Syrjimättömyyden osalta käytäntö on lain voimaan astumisen jälkeen kuitenkin muuttunut valitettavan vähän. Edelleenkin maahanmuuttajuus aiheuttaa eriarvoisuutta."

Tähän voisi lisätä että myös jotkut maahanmuuttajat lisäävät potentiaalisesti epätasa-arvoisuutta. Kuuluuhan esimerkiksi islamiin käsitys että naiset ovat alempiarvoisia kuin mies.

Mites tässä käy jos muslimit pääsevät - niin kuin demokraattista on - vaikuttamaan esimerkiksi Ruotsin lainsäädäntöön. Eikö ole ihan kohtuullista että jos he joskus saavat enemmistön valtiopäivillä, he saavat ajaa läpi lain jolla naisten oikeudet peruutetaan ?
Perruuttavat siis yhdenvertaisuuslain.

Myös ajatus dhimmiydestä kuuluu islamiin. Rajoitettu skonnonvapaus on ainakin teoriassa, mutta muu-uskoiset joutuvat maksamaan erityistä veroa.

Eikös sellainenkin ole yhdenvertaisuuslain vastaista.

Jos tänne tuodaan koko ajan ihmisiä jotka vastustavat yhdenvertaisuutta niin haittaako millään lailla jos minäkin nyt suoraan sanon että "en kannata rotujen tasa-arvoa".

Pyrin demokraattiisesti ajamaan sellaista lainsäädäntöä että mustien maahantuonti kielettäisiin ja mustien ja valkoisten väliset sukupuolisisuhteet kiellettäisiin.

lot kirjoitti...

jukka: "..haittaako millään lailla jos minäkin nyt suoraan sanon että "'en kannata rotujen tasa-arvoa'."

Saat vähemmän hölmistyneitä ilmeitä osaksesi, jos piiloudut passivimuodon taakse: "en usko rotujenvälisen tasa-arvon toteutumiseen".

Mutta toisaalta; mitä hupia piiloutumisesta olisi?