13.2.2007

Kansan Uutiset 13.2.2007

Kansan Uutiset käy rajusti Suomen Sisun, Teemu Lahtisen, Olli Sademiehen ja Jussi Halla-ahon sekä edellisten kautta myös Perussuomalaisten ja Timo Soinin kimppuun:Uutinen julkaistu Kansan Uutisten sivulla 3. Toimittajana Antero Eerola.

[EDIT]: matalaresoluutioversio täällä


-- lot

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi ei äänestää perussuomalaisia

Halla-ahon diggarit Eka Binin kimpussa
Vaalistartti

Käpykaartilainen Jussi Halla-aho

lot kirjoitti...

Hmmjaaaa.. mitä minun pitäisi noilla linkeiilä tehdä? Kaikki olivat toki ennestään tuttuja, mutta what's the point?

Kekke kirjoitti...

Höm... Jos näitä otaksuttavasti asevelvollisuutta fanaattisesti kannattavia "armeija tekee miehen!" multikultitrolleja alkaa putkahdella lisää, olen hämmentynyt. Laajaa todellisuuspohjaa nauttinut stereotypia näistä "rauhanpuolustajista" rakoilee entisestään :)

Muuhun johtopäätökseen en nyt tule tuon anonymuksen viimeisestä linkistä

Kami kirjoitti...

Tuo Olavi on kyllä vitsi. Kovasti on kuohimassa, mutta oma kokemukseni on että ne jotka isoon ääneen lässyttävät väkivaltaa ovat itse viimeisenä siihen tarttumassa. Ei siitä tarvitsisi saati kannattaisi puhua jos oikeasti olisi jotain Mugabea menossa kuohimaan.

Mitä itse bloggijulkaisuun aiheeseen tulee, haiskahtaa vähän puolueelliselta jutulta. Vaikka en itsekään pidä Suomen Sisun sakkia oikeasti minään muuna kuin kasana skinheadeja, ei heitä oikein äärijärjestöksikään voi sanoa.

Enemmän Halla-Ahoja, vähemmän noita älykääpiöitä jotka eivät tee mitään muuta kuin egoilevat ja tuhoavat omaa kannatustaan normaalien ihmisten silmissä.

lot kirjoitti...

kamille: syy, miksi diggaan Sisua on oikeastaan juuri se, että sen rivistöissä ei ainakaan näytä olevan hakaristi-hampuuseja. Voihan niitä siellä tietysti läjäpäin olla, mutta hyvin Teemu, Jussi & co ne maton alle ovat lakaisseet. Tahi tupeet päihin lätkäisseet.

Ja siksi toiseksi: vaikka Sisun kantiksen, nimimerkki Robespierren jutut ovatkin välillä aika järkkyjä, on niiden kyynisyydessä jotain sellaista, joka kerta toisensa jälkeen mielestäni osuu maaliinsa. Ajattelua, joka ei jää kinnaamaan perinteisiin moraaliesteisiin.

Dr. Doctor kirjoitti...

Vaikea uskoa että Kansan uutiset, vaikuttaisi yhdenkään ihmisen äänestyskäyttäytymiseen ; ).

Robespierre on koko netin mauste.
Kaksi suosikkiani.

"koulukiusaukselta voi suojautua psykopatialla"

"demokratia on keino ei tavoite"

Kansanedustajana Seppo Lehto Pirkanmaalta kirjoitti...

Poliittinen NKVD- ja KGB:n ryssäläinen malli Aamulehden vaalikoneella

IKL:n ehdokkaille ei anneta vaalikonetunnuksia - Eläköön punainen Tampere?

Olen jättänyt uutisryhmiin ja toimituksiin tiedon Aamulehden stalinistisesta tavasta harjoittaa syrjintää alkuperäväestön oikeuksia puolustavia kansanedustajaehdokkaita kohtaan.

Ohessa viesti uutisryhmistä:

Poliittista syrjintää IKL:ää kohtaan Pirkanmaan vaaleissa Aamulehden toimittajien Matti Apunen, Jorma Pokkinen, Maila-Katriina Tuominen jne ja ylläpidon toimin

Aamulehti sensuroi IKL:n ehdokkaita eikä anna käyttäjätunnuksia Aamulehden vaalikoneelle
http://kansanedustaja-pirkanmaa.blogspot.com/

Olen jo yli viikko sitten alkanut vaatimaan eri sähköpostien ja palauteosioiden kautta, sekä käymällä Aamulehden Siperiakonttorissa kysymässä Aamulehden vaalikonetunnuksia. Viimeksi tänä aamuna yritin saada tuloksetta puhelimitse tunnuksia. Tuloksetta.

Kysytään sitten eri kautta mistä johtuu tämä poliittinen syrjintä? ... Eikö tämä ole vähintään erikoista ns. länsimaisessa demokratiassa, kun kommareita myöden kelpaa vaalikoneelle vaan ei IKL:n ehdokkaat?

Arvon Aamulehti ja sen monikulttuurisuutta sokeasti palvovat toimittajat ja ylläpitäjät

Mistä johtuu ettei ole tullut vaalikoneellenne tunnuksia lukuisista yhteydenotoista huolimatta?

Onko poliittinen syrjintä etuoikeutenne?

Maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin pitää puuttua myös näissä vaalikeskusteluissa

Seppo Lehto IKL-Pirkanmaa http://kansanedustajana.blogspot.com

- http://kansanedustajaksi.blogspot.com - http://www.kavkaz.fi aluepalautukset alulle!

Ohessa viimeisin yhteenveto mistä halutaan vaieta ohjaamalla keskustelu pois itse asiasta, kun ei mennä suoraan ihmisoikeuksien julistukseen, vaan yritetään Aamulehdessäkin ohjata keskustelua kulttuuriin ymv:aan:

Seppo Lehto IKL-Pirkanmaa kannanotto vierasperäisten ihmisoikeusrikoksiin maassamme

Ymparileikkaukset on rikos ihmisyyttä kohtaan ja se pitää kriminalisoida oli sitten ko. tekijä muslimi tai juutalainen.

Olen tuonut seksuaalikasvatuksen merkitystä esiin monasti eri keskusteluissa ja vaatinut seksitapojen tarkistamista, sekä niiden tekijöiden poistamista jotka vaarantavat kansaamme tuomalla hiviä ymv:aa keskuuteemme

Värittömyyttä ei näissä vaaleissa vaalita kun on afrikkalaisiakin kelpuutettu ehdokkaiksi ,/.

Katsokaa E-Afrikkaa. Onko tilanne siellä mennyt paremmaksi vai huonommaksi valkoisen vallan väistyttyä? - Murha-, raiskaus- ymv:t luvut moninkertaistuneet ja aidsongelma räjähtänyt käsiin

lot kirjoitti...

dr doctor & robespierre: "koulukiusaukselta voi suojautua psykopatialla"

Siinäpä oiva oppi pienelle pojalle, kun tulee itku silmässä ja lumipallo toisessa ensimmäisen kerran koulusta kotiin.

"niin poikani, netissä sanottiin, että kiusaamiselta voi suojautua psykopatialla. Sen täytyy olla totta, koskapa oikein tohtoorismies neuvoi".

Ehkä opastan häntä mielummin sanoilla:

"My son - thou shall not seek advice from the internet. Stay away of wicked, wretched tentacles of that devious monster!"

Hmm. Pitääkin sitten muistaa laittaa möreää barokkimusiikkia soimaan taustalle ohjeiden annon ajaksi.

Kami kirjoitti...

Mutta eihän tuo psykopatialla suojautuminen ole edes huono idea.

Jos sen pystyt tekemään tietoisella valinnalla, olet kuningas. Ongelma on siinä että todellinen psykopatia taitaa olla melko dominoiva ja perustavanlaatuinen piirre sen sijaan että se olisi väline. Välineen siitä saa vaikka vetämällä viikinkien tapaan kärpässienillä tms. pään sekaisin silloin kun sitä tarvitaan. :P

"Poikani, meditoi raivoasi, mieti kaikkia niitä asioita joita vihaat. Ja hei, syös nämä."

Anonyymi kirjoitti...

Kami kirjoitti:
"Mitä itse bloggijulkaisuun aiheeseen tulee, haiskahtaa vähän puolueelliselta jutulta. Vaikka en itsekään pidä Suomen Sisun sakkia oikeasti minään muuna kuin kasana skinheadeja, ei heitä oikein äärijärjestöksikään voi sanoa."

Ehkä voisit tutustua paremmin Sisun palstan sisältöön. Siellä on selvästi ihmisiä, joilla on tietoja ja rehellisyyttä, sekä ennenkaikkea uskallusta ajatella omin aivoin. Palstalla on paljon erinomaisia kirjoituksia.