2.4.2007

Blogeja

Ilokseni huomaan, että blogiskene laajenee.

Surukseni huomaan, miksi se laajenee.

-- lot

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Vihaiseksi pistää. Surullista on myös se, että tekijät pääsisivät oikeudessa TODELLA helpolla. Meidän kriminaalipolitiikkamme kun katsokaas on "tieteellis-rationaalista"! Oksetti aikoinaan luennoilla..

T. lakimies

Anonyymi kirjoitti...

Juu, ja sama touhu jatkuu. Minuakin oksettaa luennoilla kuunnella luennoitsijan kommentteja tähän tyyliin: "rikosten dekriminalisointia tulisi jatkaa" ja heti seuraavassa virkkeessä "talousrikoksista tuomioita on kovennettava." Sama mies totesi, että hänet oli 70-luvulla leimattu marxistiksi näistä ajatuksista, mikä tietysti oli täysin perusteetonta, hänhän on täysin epäpoliittinen. Hohhoijaaa.

t: Rikosoikeuden tenttin valmistautuva

Anonyymi kirjoitti...

http://pcapostate.blogspot.com/2007/03/
angry-whites-plan-knoxville-rally.html

Kami kirjoitti...

Heh. Tieteellis-rationaalista.

Olen ollut pari kertaa kuuntelemassa tieteellis-rationaalisten asiantuntijoiden vinkkejä mm. siitä miten vauhdilla päälle tuleva ronskin kokoinen kaljupää pitäisi taltuttaa muuten kuin pistämällä sitä kerran kulmaan niin että se jääpi siihen.

Jos joku niistä asiantuntijoista olisi senkin häiskän pistänyt malliksi jotenkin vähän pehmeämmin nurmen pintaan ja pidellyt sitä sitten siinä ja soitellut samaan aikaan poliisia ja silitellyt rauhoittavasti kun hänen kaverinsa potkivat kylkiin, niin ehkäpä olisin uskonut. Mieluummin minäkin olisin niin tehnyt kuin pitänyt kättä 2 viikkoa jäissä.

Niin siinä käy kun lait etääntyvät käytännöstä ja kuten tuossa blogissa olleessa jutussa - ihmisestä. Karmivaa, mutta minkäs teet.

Urautuminen ja sokeus oman näppäryytensä edessä?

Oikeustieteellinen humanistiseksi! Saadaan Maila-Katriinoita sinne!
Ajatus on osin hyytävä.


Onko vika tosiaan niinkin syvällä kuin koulutuksessa ja laeissa? :/

Anonyymi kirjoitti...

Pieni piiri kuuskytlukulaisia vastaa käytännössä kriminaalipolitiikasta maassamme. Poliitikot kuuntelevat kiltisti heitä, sillä eivät ymmärrä asiasta paljoakaan. Onneksi Mela-Katriinat eivät oikikseen pääse, karsinta on kovin mahdollinen.