19.7.2007

Simpsons-lot

Aivan kuten Oxy totesi, oli ihan pakko tehdä.

8 kommenttia:

Kami kirjoitti...

No prkle. Melko nuiva ilme. Ja meikän hieno feikkinikki on paljastunut. Niinkun minä ajattelin että ei sitä kukaan keksi, se kun on niin pirun kaukaa haettu ja ovela.

lot kirjoitti...

Oxy on lähemmin tarkasteltuna varsin erinomainen nikki. Ox = sonni, Oxy = sonnimainen. Vähän niinkuin Geek vs Geeky, mutta eri tavalla.

Jos haluat joskus vaihtaa tuon silmäkuvasi tilalle jonkin tunnuselukan (vähän niinkuin Reinon aristokraattinen alpakka), niin nytpähän sitten tiedät, mitä mylvijää käyttää :D

Kami kirjoitti...

Siitä huono että moroni-osa jää pois.

Jukka kirjoitti...

Moi - mainostan sinulle omaa kirjoitustani koska olet ilmaissut aiemmin kiinnostuksesi peliteoriaan. Ja kun tämä on toisaalta tärkeä asia ?

lot kirjoitti...

Jukalle: Peliteoria on ehdoton mielikki-aiheeni :)

Jos minulla olisi joskus riittävästi aikaa, rustaisin simulointiohjelmiston jossa erilaisilla strategioilla toimivat agentit laittaisiin pelaamaan keskenään jatkuvaa prisoner's dilemmaa. Yhdelle tit-for-tat, toiselle grim, toisille sitten jotain muuta.

Jos aikaa ei löydy, joudun tyytymään akvaarioon. Hupia kait siitäkin olisi.

Kekke kirjoitti...

oxy moron = härkämäinen pölvästi.

Okei, sori sori. Nyt loppuu se piruilu.

Vasarahammer kirjoitti...

Minä luonnollisesti valitsin t-paidan, jossa on Duff-olutmerkin mainos. Valitettavasti unohdin värittää kengät, koska sopivaa väriä ei löytynyt. Niinpä jätin kuvan julkaisematta. Myös muita syitä oli, mutta niistä en kerro sen enempää. Hiukset ovat kuitenkin päässä, toisin kuin Homerilla.

hmmmz kirjoitti...

Rasistin muotokuva?