14.3.2007

Kuvia kaupungilta

Seuraavassa sekalainen kasa tänään otettuja valokuvia. Zoomin eteen osuivat Halosen Tarja puolisoineen, Viron presidentti Toomas Hendrik Ilves puolisoineen, Zahra Abdullah, Ben se-jonka-nimeä-ei-kukaan-osaa-kirjoittaa Zyzkowjotain, Sari Sarkomaa sekä Tapio Laakso. Ei hullumpi läjä "arkkivihollisia" :)

Myös Jaakko Vasankari tuli vastaan - hänen oli valokuvaan pääsyn sijasta tyytyminen Jussin Kuuma Peruna -esitteeseen. Antoi omansa vaihtossa.

[EDIT] Täsmennetään vielä: en suinkaan antipatisoi kaikkia kuvissa esiintyviä julkinaamoja. Ben on ihan ok, Sarkomaata en tunne riittävän hyvin sanoakseni hänestä oikein mitään. Zahrasta, Laaksosta ja Halosesta minulla onkin sitten enemmän sanottavaa.

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voisit tehdä musta listan ihmisistä, joidenka olemassaolo ei ole välttämätöntä.

Kukkahattutäti kirjoitti...

Tuo Abdullah on kyllä niin ihana ihminen. kaunis, iloinen, tarmokas ja rohkea.
Täydellinen vastakohta perusuomalaisten ehdokkaille.
Kuten HYVÄ ja PAHA.

Dr. Doctor kirjoitti...

Abdullah on saanut noin tunnin ilmaista mainosta pää TV kanavilla. Hänestä on kirjoitettu satoja lehtiartikkeleita.

Ehdokas 231

(http://www.kristillisdemokraatit.fi/vaalit.2007/uusimaa/godwin.ikegwuonu) Uudellamaalla ei ole saanut mitään huomiota, vaikka minusta vaikuttaisi aika hienolta roolimallilta maahansaapujalle.

Kristitty, koulutettu, hetero, veronmaksaja < nainen ja muslimi ! MOT.

lot kirjoitti...

anonymous: "voisit tehdä .. listan ihmisistä, joidenka olemassaolo ei ole välttämätöntä"

Niin varmasti voisin, mutta tässä hämmästelen ja kummastelen, että mitä sillä listalla sitten tehtäisiin?

lot kirjoitti...

Onneksi et, kukkahattutäti, ylistänyt Halosta yhtä tarmokkain termein. Pilalle olisi aamu moisesta mennyt.

Tartun silti sanoihisi. Sillä JOS Zahra on ihana, kaunis, iloinen, tarmokas ja rohkea JA SAMAAN AIKAAN peruspersu on Zahran täydellinen vastakohta NIIN SILLOIN peruspersu on kamala, ruma, surumielinen mutruhuuli, ponneton ja saamaton (myös sillä kaksimielisellä tavalla) sekä pakoon pötkivä pelkuri. Luonnollisesti voimme myös yleistää persuja koskevat määreet koskemaan myös äänestäjiä.

Mutta mitäpä tuosta. Kauniita ZahraAbdullaheita emme ole, pirteäntarmokkaiksi hyviksiksi emme voi tulla. Olkaamme siis pahoja, nahjusmielisiä persuja.

lot kirjoitti...

Doctor: ei pöllömpi heppu, tuo Mr Godwin. Ei millään sovi mihinkään uhrikategoriaan. Itse asiassa vaikuttaa varsin tyypilliseltä patriarkaalisen, menneen maailman luomukselta.

Huono samaistumiskohde sellaisille, jotka haluavat korottaa heikon, nostaa surkean - ja samalla syöstä vanhan maailman paholaiset kadotuksen ja unohduksen kuiluun.

Ehkä Godwin:in kamppis lähtisi tajunnan räjäyttävään kiitoon, jos hän ymmärtäisi erota KD:stä ja liittyisi MD:hen. Ja vaihtaisi samalla nimensä Allahwin:ksi.

Hymiö.

Wilpuri kirjoitti...

Godwinissa on perusafrikkalaista iloisuutta ja myös yrittämisen meininkiä. Hyvä tyyppi.

Kukkahattutäti kirjoitti...

Osuitpa kerrankin oikeaan tuossa perusuomalaisten määritelmässä.
Meillä olisi paljon hyvää opittavaa noilta iloisilta ja mukavilta maahanmuuttajilta. Heidän elämä ei mene hukkaan, sillä on todellinen tarkoitus!

Kukkahattutäti kirjoitti...

Niin ja haloska on kyllä mielestäni oikein hyvä presidentti. Pitää nämä pässit kurissa, ettei ne ihan pääse silmille hyppimään. ( miten kävikään toni pojalle?)

Anonyymi kirjoitti...

Ai terve kukkahattutäti? Kuis espanjan opiskelut?

lot kirjoitti...

kukkahattutädille: Ai että osuinpa kerrankin oikeaan? Yrititkö kenties hienovaraisesti vihjata, että olen ollut kaikissa muissa asioissa väärässä? Ay caramba - kaikki tämä bloggaaminen, ja nyt vasta sain sanotuksi yhden totuuden.

Kun minulla tänään menee näin hyvin ja totuudellisesti, rohkenen lausua toisenkin väittämän. Se menee näin: huomattavan suuri osa tämän maailman "pahuudesta" johtuu "hyvyydestä".

Hieman paremmin täsmennettynä: Suppealle piirille aiottu hyvyys kääntyy usein suuren piirin harmiksi. Tai toisinpäin.

Esimerkki: vaikka kukkahattutäteily voi vaikuttaa leppoisanmukavalta ja jotain ylimaallista "hyvyyttä" edistävältä toiminnalta, se vaikuttaa joihinkin ihmisryhmiin ikävällä, pahalla tavalla.

Vastaavasti on persujen laita. Vai pitäisikö sanoa "persuuden laita".

lot kirjoitti...

Hellou, Wilpuri. Blogisi on näemmä herännyt talviunestaan. Lisään sen vakiolukemistooni.

kostaja kirjoitti...

Kukkikselle suosittelen lomareissua yhdessä Zahran kanssa Somaliaan. Siellä noita kauniita, iloisia, tarmokkaita ja rohkeita ihmisiä on jopa miljoonia. Koska nämä luettelemasi adjektiivit ovat Afrikassa ja erityisesti Somaliassa kovin yleisiä, ovat he onnistuneet tarmokkuudellaan luomaan lomaparatiisin, jossa ei aktiviteeteista tule pulaa.

Kannattaa tosin odottaa hieman, että ne ilkeät kristityt naapurimaan joukot häipyvät sieltä terrorisoimasta, niin voi lomailla turvallisin mielin.

Rita kirjoitti...

Tervehdys

En ole tänne aikaisemmin tullut kun jotenkin niinkun öh käsitin että ei tänne saa tulla kun siis laiva on jo täynnä :D

lot kirjoitti...

rita: "..ei tänne saa tulla kun siis laiva on jo täynnä"

Mnnnjooo, se vähän riippuu.

Jos tulee myötäsoutajaksi tai hiiltenlapioijaksi tai purjeidenkäärijäksi tai yövahdiksi tai perämiehenrommintuojaksi niin sitten ei katsota niin kauhean karsaasti.

Mutta jos tulee vääräänsuuntaansoutajaksi tai höyrykoneensärkijä-luddiitiksi tai vahtivuorollanukkujaksi tai perämiehenromminanastajaksi niin sitten karsaan katseen alle joutuminen on taattua.

Nyt sanottu koskee tietenkin vain yhteiskuntalaivaan tuloa. Ei blogilaivaan tuloa. Blogilaiva toivottaa erheellisesti ajattelevat väärään suuntaan soutajat tervetulleeksi, pujottaa heille hawaijilaistyylisen lein kaulaan ja aloittaa sitten tarmokkaan uudelleenkoulutuksen.

Siksihän tämä blogi on tehty. :)