19.7.2007

Simpsons-lot

Aivan kuten Oxy totesi, oli ihan pakko tehdä.

15.7.2007

Mikko Ellilän blogi sensuroidaan

Thinkertothinker-blogikompleksin ylläpitäjä Prodos Marinakis on ilmoittanut sulkevansa Mikko Ellilän blogin 21.7 mennessä.

-- lot

Nimikilpailu ratkennut

Se on nyt virallista. Manne-tv-nimikilpailun voitti nimimerkki Anonyymi voittoisalla ehdotuksellaan "Kaalelaatikko". Tuomaristo nostaa kaikkia hattujaan osallistujille sekä erityisesti arvoisalle nimimerkki Anonyymille. Voittajalle luovutetaan oheinen kunniakirja.



Kunniakirjan vastaanottamisen lailliset vaikutukset

Kunniakirjaa on kohdeltava arvokkaasti, se on ripustettava olohuoneen seinän parhaalle paikalle, mielellään anopin kuvan oikealle puolelle. Kunniakirjaa ei saa luovuttaa eteenpäin, ei liioin myydä, luovuttaa pantiksi, syödä tahi käyttää saunansytykkeenä. Kunniakirjaa kehnosti kohteleva taho on tuomittava kunniakirjan häpäisemisestä isoon sakkoon tahi pitkään ja puuduttavaan pyttytuomioon. Ylimääräisenä nöyryytyksenä lot-blogi tulee julistamaan uuden kilpailun nimeltä Manne-tv-kunniakirjan-häpäisijä-nimikilpailu.


-- lot, lomalta

ps: Kannattaa tutustua myös Kristallipallon Vuoden pöntöin mokutus -äänestykseen.

10.7.2007

Manne-tv - nimikilpailu, part II

Manne-tv - nimikilpailun ehdotusten jättöaika on loppunut. Järjestäjät kiittävät kaikkia osallistuneita jo näin etukäteen.

Seuraavaksi kunnianarvoisa Tuomaristo vetäytyy puunkoloonsa pohtimaan tuloksia. Aivokoppien aherrusta pyritään edistämään soittamalla ripiitillä AVS:n Mitä vittua -tietovisaa.

-- lot